Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
ÔéČ┬á0,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Houten werkstation ontwikkeld op maat voor Eendoostaken.
Dit werkstation bied plek voor 9 Eendoostaken en heeft een ruim werkblad zodat het mogelijk is dat een begeleider plaats neemt naast de uitvoerder om de uitvoering van de Eendoostaken te monitoren of eventueel bij te sturen.
De begeleider zet de Eendoostaken allemaal op de schappen aan de linkzijde van de tafel. De uitvoerder maakt de Eendoostaken en zet ze dan vervolgens terug aan de rechterzijde op de schappen. Werken aan dit werkstation zorgt ervoor dat de uitvoerder langere tijd zelfstandig kan werken met ontwikkelingsgericht spelmateriaal.

Aan de voorzijde (onderkant) van het werkstation is een uitsparing gemaakt welke niet op de foto te zien is. Dit is een aanpassing gedaan uit praktisch oogpunt. Zo kan er makkelijker schoongemaakt worden onder het meubel.


Vraag een offerte aan voor meerdere werkstations. Montage op locatie is mogelijk tegen een meerprijs. De tafel is zelfs nog aan te passen op maat of met extra opties zoals opberglaatjes/kastjes aan de onderzijde van de kast. Bestelling van deze tafels verloopt via het bedrijf Nenko.

https://www.nenko.nl/eendoostaak-werkstation/

Foto('s):

ÔéČ┬á0,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.