Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Werkstation Eendoostaken Werkstation Eendoostaken Werkstation Eendoostaken Werkstation Eendoostaken
Werkstation Eendoostaken Werkstation Eendoostaken Werkstation Eendoostaken Werkstation Eendoostaken
Werkstation Eendoostaken
0 Reviews | Review toevoegen
Werkstation op maat gemaakt voor de Eendoostaken.

Standaard levertijd

2 a 3 weken

€ 0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Houten werkstation ontwikkeld op maat voor de Eendoostaken.
Dit werkstation bied plek voor 9 Eendoostaken en heeft een ruim werkblad zodat het mogelijk is dat een begeleider plaats neemt naast de uitvoerder om de uitvoering van de Eendoostaken te monitoren of eventueel bij te sturen.
De begeleider zet de Eendoostaken allemaal op de schappen aan de linkzijde van de tafel. De uitvoerder maakt de Eendoostaken en zet ze dan vervolgens terug aan de rechterzijde op de schappen. Werken aan dit werkstation zorgt ervoor dat de uitvoerder langere tijd zelfstandig kan werken met ontwikkelingsgericht spelmateriaal.

Aan de voorzijde (onderkant) van het werkstation is een uitsparing gemaakt welke niet op de foto te zien is. Dit is een aanpassing gedaan uit praktisch oogpunt. Zo kan er makkelijker schoongemaakt worden onder het meubel.


Vraag een offerte aan voor meerdere werkstations. Montage op locatie is mogelijk tegen een meerprijs. De tafel is zelfs nog aan te passen op maat of met extra opties zoals opberglaatjes/kastjes aan de onderzijde van de kast. De verkoop van deze tafels verlopen via een timmerbedrijf in onze regio waarna we u doorverwijzen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.