Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

 

 Even voorstellen. Mijn naam is Michel Geraedts.

Ik ben ruim 13 jaar werkzaam geweest als begeleider voor kinderen en volwassenen met autisme spectrum stoornis (ASS). Mijn ervaring met autisme heb ik opgedaan binnen dagbesteding en woonvoorzieningen voor kinderen en jong volwassenen.

In mijn werkveld heb ik veel gewerkt met de zogenaamde eendoostaken, welke overzichtelijk, praktisch en duidelijk zijn in gebruik.
Met eendoostaken kun je diverse ontwikkelingsgebieden stimuleren op een leuke speelse manier. 


De meeste eendoostaken worden zelf gemaakt van schoendozen. Supercreatief maar de schoendozen zijn niet  hygiënisch, uniform, overzichtelijk en duurzaam. 
Ze zijn niet af te wassen na gebruik en zijn kwetsbaar qua materiaal. 


Onze Eendoostaken zijn van duurzaam kunstof. Veilig, hygiënisch, uniform en overzichtelijk. De materialen zijn gekeurd en hebben een CE keurmerk.
De eendoostaken bestaan uit een diversiteit aan taken geschikt voor diverse ontwikkelingsleeftijden zodat maatwerk geen probleem hoeft te zijn.
Door meerdere korte taken aan te bieden is het makkelijker om de concentratie langer vast te houden en zo meer resultaten te boeken op het gebied van ontwikkeling. 

Er zijn ook taken waarin een aanpassing gedaan kan worden om de taak langer te laten duren. Hierin kan maatwerk geboden worden afhankelijk van de individuele doelen die er liggen.

Verder hebben we nog taakjes die fungeren als motivatietaak. Na een aantal taken die wat meer concentratie vragen kan men een motivatietaak inzetten als beloning voor de geleverde inspanning. De watertaak en knikkerbaan is hier een voorbeeld van.

Ik wens u veel plezier met het bekijken van de producten en mocht u ideeen hebben voor eventuele nieuwe eendoostaken laat het ons dan weten via

de contact pagina.