Producten
 
Meest verkocht
1.  3-kleuren sorteren
2.  Kaartjes/wasknijper..
3.  Insteek stokken
4.  Kleurenreeksen afma..
5.  Locktagon taak
 
Inhoud winkelwagen
 
Language
Nederlands Duits Engels
 

 

 Even voorstellen. Mijn naam is Michel Geraedts.

Ik ben ruim 13 jaar werkzaam geweest als begeleider voor kinderen en volwassenen met autisme spectrum stoornis (ASS). Mijn ervaring met autisme heb ik opgedaan binnen de dagbesteding met kinderen en jong volwassenen alsook binnen een woongroep voor jong volwassenen met ASS.

In mijn werkveld heb ik veel gewerkt met de zogenaamde eendoostaken, welke overzichtelijk, praktisch en duidelijk zijn in gebruik.
Men kan de meeste eendoostaken onder begeleiding relatief snel aanleren met het gebruik van een aanleertafel. De taak binnen het kader van de doos spreekt veelal voor zich.
Met eendoostaken kun je diverse vaardigheden aanleren en verder ontwikkelen. Tevens biedt het ontspanning voor jong en oud.


De meeste eendoostaken worden zelf gemaakt van schoendozen. Deze zijn niet niet hygiënisch, uniform, overzichtelijk, duurzaam en ook niet altijd kindvriendelijk/ veilig in gebruik.

Ook komt het regelmatig voor dat er bakjes naast of voor de eendoostaak worden geplaatst welke bij de taak horen. Dit valt buiten het concept van een eendoostaak wat frustratie, onduidelijkheid en spanningen kan opleveren bij de uitvoering van de taak.

Wij bieden een Eendoostaak aan welke bovenstaande problemen oplost.
Deze taak is van duurzaam kunstof, veilig, hygiënisch, uniform en overzichtelijk.
De eendoostaken bestaan uit een diversiteit aan taken welke diverse ontwikkelingsleeftijden en gebieden aanspreken.
Voor ieder wat wils.
De eendoostaken bestaan veelal uit kortere taken om ervoor te zorgen dat het kind zijn concentratie vast kan houden tijdens het werken. Door meerdere korte taken aan te bieden hou je het voor het kind boeiender waardoor het kind zich langer kan concentreren en je zo meerdere ontwikkelingsgebieden aanspreekt.

Er zijn ook taken die wat langer duren voordat ze klaar zijn en taken waarin de begeleiding een aanpassing kan maken waardoor de taken kunnen varieren in tijdsduur.

Verder hebben we nog taakjes die fungeren als motivatietaak. Na een aantal inspannende taakjes te hebben gedaan kunnen kinderen de motivatietaak doen als beloning voor de geleverde inspanning.

Ik wens u veel plezier met het bekijken van de producten en mocht u een idee hebben voor een nieuwe eendoostaak laat het ons dan weten via
de contact pagina.
 
 
 

Alle bedragen zijn exclusief BTW   
Powered by CCV Shop webwinkel